İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, liderlerle görüşme trafiğini sürdürüyor.



Akşener'in ilk durağı CHP oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Akşener bu ziyaretin ardından Gelecek Partisi Genel Merkezi'ne geçti.

image small

Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret eden Akşener, daha sonra DEVA Partisi Genel Merkezi'ne giderek DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüştü.

image small

[old_news_related_template title="Akşener'den Erdoğan'a: Hatadan dönmek iyidir" desc="İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı konuşmada 'Turkish Airlines değil, Türkiye Hava Yolları yazacağız” ifadelerini bugün 'Türk Hava Yolları yazacağız” şeklinde düzeltmesine değindi. 'Hatadan dönmek iyidir' diyen Akşener, 'Haydi Sayın Erdoğan, bu yeni keşfedilmiş feraseti; Berbat ekonomi yönetiminiz ve başımıza bela ettiğin ucube sistemle ilgili olarak atacağın adımlarda da görmek istiyoruz.' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/15/iecrop/aksner-erdogan_16_9_1655300521.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/erdogan-hatasini-duzeltti-aksener-twitterdan-paylasti-hatadan-donmek-iyidir-7195656/"]