Ankara'da bir kurumda güvenlik görevlisi olarak çalışan Mehmet Uğur, dün gece saatlerinde hakkındaki uzaklaştırma kararına rağmen 1 aydır ayrı yaşadığı eşinin Battalgazi Mahallesi'ndeki evine geldi.



Burada çıkan tartışmada Uğur, eşi Zuhal ile çocukları Tuğçe ve Yusuf'u bıçaklayarak öldürdü. Uğur, daha sonra arkadaşlarına 'Hakkınızı helal edin' mesajı atıp, ardından da kendini evin doğal gaz borusuna astı. Mesajı alan arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.



İnceleme sonrası 4 kişinin cenazesi, otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Mehmet Uğur'un cenazesi, ikindi namazı sonrası Karşıyaka Mezarlığı'nda, anne ile çocuklarının cenazesi ise Çubuk ilçesine bağlı Eğriekin köyünde toprağa verilecek. Olay ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (DHA)

[old_news_related_template title="İşsizlik cinneti: Eşini ve 3 yaşındaki çocuğunu öldürüp intihar etti" desc="Mersin’de uzun süredir yaşadığı işsizlik nedeniyle bunalıma girdiği öne sürülen 31 yaşındaki Ali Dilek eşini ve 3 yaşındaki oğlunu öldürdükten sonra aynı tabanca ile intihar etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/06/iecrop/mersin_16_9_1657089184.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/esini-ve-oglunu-oldurup-intihar-etti-7233902/"]