Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı;

*Değerli Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’den hizmet bayrağını devraldık, Gazi Meclisimizde yemin ederek görevimize başladık.

*Bugüne kadar hizmet veren Bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere bu şerefli görevi tevdi eden Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum.

*Çiftçimiz, üreticimiz ve tüm paydaşlarımızla, Bakanlık ailemizin çok değerli çalışanlarıyla Tarım ve Orman sektörümüzü el birliğiyle daha da ileriye taşıyacağız.

[old_news_related_template title="Bekir Pakdemirli istifa etti! Vahit Kirişci Tarım ve Orman Bakanı oldu" desc="Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli görevinden istifa etti. Vahit Kirişci, Tarım ve Orman Bakanı oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/03/iecrop/bekir-pakdemirli-1_16_9_1646344021.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/bekir-pakdemirli-istifa-etti-vahit-kirisci-tarim-ve-orman-bakani-oldu-6987817/"]