Polisi harekete geçiren olay, sosyal medyada yayınlanan bir görüntü ile ortay çıktı. Beşiktaş’ta yaşandığı iddia edilen görüntüde, bir kadın ve erkeğin cinsel ilişkiye girdiği görülüyor. Vatandaşların uyarısına aldırış etmeyen ikilinin bu durumunun sosyal medyada tepki çekmesi üzerine polis inceleme başlattı.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayın, Dikilitaş Mahallesi, Emirhan Caddesi üzerinde meydana geldiğini belirledi.

İÇ ÇAMAŞIRIYLA GÖZALTINA ALINDI

Sokak ortasında bir otomobilin kaputu üzerinde ilişkiye giren ikilinin A.E.K. ile Z.A.S olduğu belirlendi. Her iki isim de gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan Z.A.S.’nın aşırı alkollü olduğunu söylediği ve olayı hatırlamadığını belirttiği öğrenildi. Turizmci A.E.A.’nın da benzer ifade verdiği belirtildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerin “Hayasızca hareketler” suçlamasıyla adliyeye sevk edileceği belirtildi.

[old_news_related_template title="Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girenlerden 1'i tutuklandı" desc="İstanbul'da Bebek sahilinde bir kadın ile erkeğin herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdiği video sosyal medyada infial yarattı. Skandalla ilgili İstanbul Valiliği açıklama yaptı. Aynı sahilde çırılçıplak güneşlenen ve gözaltına alınan şüphelinin ise akli dengesinin yerinde olmadığı belirlendi. Sulh Ceza Hakimliği, cinsel ilişkiye giren erkek şüphelinin tutuklanmasına karar verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/31/iecrop/adsiz-3_16_9_1653997118.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/bebek-sahilindeki-cinsel-iliskiye-iki-gozalti-7166671/"]