Muğla’nın Bodrum ilçesi ile  Aydın’ın Didim ve Kuşadası ilçelerinde geçtiğimiz yıl Lana isimli 106 metrelik ve 200 milyon Euroluk ultra lüks yat ile tatil yapan Microsoft’un kurucusu ünlü milyarder Bill Gates’in Bodrum’a geldiğini duyanlar Akvaryum koyuna akın etti.



TUR TEKNELERİ ROTALARINI DEĞİŞTİRDİ

Bill Gates, kızı ve yakınlarının yatta tatil yaptığının duyulması üzerine Bodrum’a 4 mil uzaklıktaki ancak karadan ulaşımın olmadığı Akvaryum Koyu’na demirleyen Lana isimli lüks yatı ve Bill Gates’i görmek isteyenler yerli ve yabancı turistler koya akın etti.



Bazı tur tekneleri günübirlik rotalarını değiştirip koya demirleyen Lana isimli yatın 50 metre kadar yakınına demirleyin ünlü milyarder ve ailesini görmeye çalıştı. Bazı tatilciler ise zodiak bot ve jet kilerle yata yanaşıp ünlü milyarderin tatilini görüntülemeye çalıştı.



6 BOT KORUMA YAPTI, GÜZELLER HAYRAN BIRAKTI

Akvaryum koyunda sahilden sadece 300 metre açığa demirleyen yatın üzerinde güneşlenen 4 kadın görenleri hayran bıraktı. Bu arada Lana isimli yatın etrafından sürekli dolaşan 6 botdaki görevlilerin koruma yapması dikkat çekti.



Haftalık kirası 1 milyon 800 bin dolar olan yatta bulunan ve aralarında Bil Gates’in kızı Jennifer Gates'in de aralarında bulunduğu iddia edilen kadınlar bota binerek cennet koyları dolaştı kaplıcası ile ünlü Kara Ada’yı ziyaret etti.

Yatta Bill Gates’in olup olmadığı öğrenilemedi. Yata olan ilgi ise Bodrum’da günün konusu oldu. Yaklaşık 70 tur teknesinin rotasını değiştirip lüks yata yaklaşması SÖZCÜ kameraları tarafından görüntülendi.

[old_news_related_template title="Abramoviç'in ultra lüks yatı Marmaris'te" desc="Rus iş insanı Roman Abramoviç'in ultra lüks yatı 'Eclipse', Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/12/iecrop/detay-kopya-5_16_9_1660309276.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/abramovicin-ultra-luks-yati-marmariste-7304492/"]

[old_news_related_template title="Rus oligark Kamenşçik’in lüks yatı Muğla açıklarında" desc="Ukrayna’daki işgal sonrasında yaptırımlardan kaçmak için Türkiye’ye akın eden Rus oligarklara ait yatların sayısı artıyor. Roman Abramoviç’in My Solair ve Eclipse yatlarından sonra Rus oligark Dimitri Kamenşçik'e ait 400 milyon dolar değerindeki ultra lüks Flying Fox isimli 140 metre uzunluğundaki yat akşam saatlerinde Muğla açıklarına ulaştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/14/iecrop/yattt_16_9_1652558653.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/rus-oligark-kamenscikin-luks-yati-mugla-aciklarinda-7135643/"]