Çelik, Azerbaycan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programlarına eşlik ederken trafik kazasında yaralanan Yıldırım ve aynı araçta bulunan İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ile koruma görevlisi Oğuzhan Demirci'yi tedavi gördükleri Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde ziyaret etti.

Yıldırım ve beraberindekilerin sağlık durumuna ilişkin bilgi alarak, "geçmiş olsun" dileğinde bulunan Çelik, ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"ÇOK CİDDİ BİR KAZAYDI"

Çelik, Yıldırım, Ayrım ile Demirci'nin durumlarının şimdi çok daha iyi olduğunu söyledi.

Azerbaycan'da ilk müdahalelerinin yapıldığını, burada da doktorların titiz bir şekilde ilgilendiğini dile getiren Çelik, "Şu anda gördüğüm kadarıyla daha iyi durumdalar. İnşallah bir müddet daha burada tedavileri sürecek. Atlattığımız kazaya göre, Allah'a şükür ki herkesin durumu çok iyi. Çünkü o ciddi bir kazaydı. Arabalar takla attı, daha sonra kayalara çarptı. Ciddi bir kazaydı. Öyle bir kazadan sonra bu halde bulunduğumuz için çok şükrediyoruz." diye konuştu.

Binali Yıldırım'ın şu anda hafif yürüyüş yapabildiğini anlatan Çelik, yakın bir zaman içerisinde daha iyi bir duruma geleceklerini belirterek, acil şifalar diledi. (AA)

[old_news_related_template title="Mustafa Şentop, Binali Yıldırım ve maden işçilerini hastanede ziyaret etti" desc="TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AKP İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve Bartın'daki maden ocağında meydana gelen patlamada yaralanarak Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne getirilen madencileri ziyaret etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/10/22/iecrop/1-tbmm_16_9_1666468631.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/mustafa-sentop-binali-yildirim-ve-maden-iscilerini-hastanede-ziyaret-etti-7435488/"]

[old_news_related_template title="Kaza geçiren Binali Yıldırım'dan ilk fotoğraflar" desc="Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ı Bakü'de tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/10/21/iecrop/aa-20221021-29210431-29210427-azerbaycan_cumhurbaskani_aliyevden_yildirim_ve_ayrima_gecmis_olsun_ziyareti_16_9_1666343593.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kaza-geciren-binali-yildirimdan-ilk-fotograflar-7432502/"]