Olay, saat 17.00 sıralarında merkeze bağlı Büyükgökçeli köyünde meydana geldi. İddiaya göre ormanda bulunan ağılda Yadiğar Işık, kocası Sezer Işık ile bilinmeyen nedenle tartıştı.

EŞİNE ATEŞ AÇTI

Tartışmanın büyümesiyle Sezer Işık, yanında taşıdığı tabancayla eşi Yadigar Işık'a ateş etti. silah sesini duyanların ihbarıyla olay yerine 112 Acil servis ekipleri sevk edildi.

KURTARILAMADI

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ağır yaralı olduğu belirlenen Yadigar Işık, ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Yadigar Işık hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay yerinden kaçan Sezer Işık'ın yakalanması için çalışma başlatan jandarma ekipleri, şüpheliyi Isparta-Eğirdir kara yolu Okuyanlar Çiftliği mevkisinde yakaladı. (DHA)

 

[old_news_related_template title="Bir vahşet de Gaziantep'te yaşandı! Küçük kızın cesedi derin dondurucudan çıktı" desc="İstanbul'da anne vahşetinin ardından dehşete düşüren bir haber de Gaziantep'ten geldi. Polislerin bir eve düzenlediği operasyonda derin dondurucu içerisinde çocuk cesedi bulundu. Yapılan incelemede çocuğun bedeninde darp izlerine de rastlandı. İşte vahşetin detayları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/26/iecrop/gaziantep_16_9_1664226310.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/bir-vahset-de-gaziantepte-yasandi-cocugu-oldurup-derin-dondurucuya-koymuslar-7385333/"]

[old_news_related_template title="Hiç tanımadığı kadına yol ortasında tekme attı" desc="İstanbul Gaziosmanpaşa'da kaldırımda yürüyen N.U. arkasından gelen hiç tanımadığı bir kişinin tekmeli saldırısına uğradı. Kadının uzun süre şaşkınlığını üzerinden atamadığı tekmeli saldırı güvenlik kamerasına yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/10/02/iecrop/tekme_16_9_1664701835.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/hic-tanimadigi-kadina-yol-ortasinda-tekme-atti-7395198/"]