Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir TIR içerisinde çok sayıda kaçak göçmen olduğu ihbarını aldı.



TIR, saat 20.00 sıralarında TEM yolu Körfez gişelerinde polis ekiplerince durduruldu.



Polis ekiplerince yapılan aramada, TIR'ın brandayla kapalı olan dorsesinde bulunan çok sayıda kaçak göçmen olduğu belirlendi.



BRANDAYI YIRTIP KAÇTILAR

Bu sırada kaçak göçmenlerden bazıları brandayı yırtarak kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri kaçmaya çalışan kaçak göçmenleri yakaladı.



Sayısı açıklanmayan kaçak göçmenler, belediyeye ait otobüsle Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne götürüldü.



TIR'ın sürücüsü ise gözaltına alındı. (DHA)

[old_news_related_template title="Yunanistan yine işkence edip geri itti: O kadar çok dövdüler ki bayıldım" desc="Yunanistan tarafından geri itildikleri Meriç Nehri kıyısında Türk askerlerince kurtarılan Fas, Afganistan ve İran uyruklu düzensiz göçmenler yaşadıklarını anlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/19/dayak4.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/yunanistan-yine-iskence-edip-geri-itti-o-kadar-cok-dovduler-ki-bayildim-7530511/"]

[old_news_related_template title="Kaçak göçmen operasyonunda ev sahiplerine ceza yağdı" desc="İstanbul’da kaçak göçmenlere yönelik yapılan 2 haftalık çalışmada, 2 ilçede 14 adrese baskın yapıldı. Odalarına konulan ranzalarla koğuşa çevrilen evlere düzenlenen operasyonda 95 kaçak göçmen yakalandı. Şüpheli ev sahipleri, emlakçı ve aracılara toplam 244 bin 530 lira para cezası kesildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/22/kacak.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/kacak-gocmen-operasyonunda-ev-sahiplerine-ceza-yagdi-7532691/"]