CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstiklal Caddesi'nde patlamada hayatını kaybedenlerin anısına karanfil bıraktı.



"DAHA ÇOK YAN YANA DURMAYA, KUCAKLAŞMAYA İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ GÜNLERDEYİZ"

Kısa bir açıklama yapan Kaftancıoğlu, terörü lanetleyerek şöyle konuştu:

* "Terörün yaşandığı yerde terörü lanetlemek üzere bir araya geldik. Çünkü terör nereden ve kimden gelirse gelsin Ecrin bebek gibi 3 yaşındaki çocuklarımızın, evlatlarımızın, suçsuz masum vatandaşlarımızın kaybına sebep oluyor. Biz bu süreçte, teröre inat, terörizme inat daha çok yan yana durmaya, kucaklaşmaya ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz. Acının olduğu günlerde sözün çok hükmü kalmıyor.

* Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, bir kez daha terörü lanetleyerek, yaşamını kaybedenlerin önünde tekrar yaşanmamasını dileyerek önünde saygıyla eğiliyoruz. Yaklaşık 9 yıl önce bir kez daha terör saldırısıyla üzülmüştük. Beyoğlu gibi İstanbul’un dünya çapında bilinen ve hepimizin bildiği bir yerde terör saldırısının gerçekleşmiş olması bizlerin hep birlikte birlik ve beraberlik içinde olma zorunluluğumuzu bir kez daha ortaya koyuyor. Bu sağduyuyla İl başkanlığımızla birlikte terörü lanetlemek üzere geldik."



[old_news_related_template title="Reuters: Terör örgütü PKK bombalı saldırıyı üstlenmedi" desc="Taksim'i kana bulayan Suriyeli terörist Ahlam Albashir'ın yakalanması sonrasında gözler terör örgütleri PKK/PYD/YPG'ye çevrilirken, İngiliz haber ajansı Reuters, teröristlerin açıklamalarına yer verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/14/iecrop/terorist_16_9_1668430030.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/reuters-teror-orgutu-pkk-bombali-saldiri-ustlenmedi-7479316/"]