Ağbaba TBMM’de bütçe üzerinde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"KENAN EVREN'SİNİZ"

* "İmamoğlu’na 14 Aralık darbe girişiminin sahibi saray vesayetidir. Bu kararı alanlar, talimatı verenler, destekleyenler darbecidir. Darbe saraydan talimat alan yargıçların eliyle de yapılır. Darbeyi yapanlar 'Oyunuz Sisi’ye mi, İmamoğlu'na mı?' diyendir. İmamoğlu'na siyaset yasağını getirenler bugünün Kenan Evrenidir. 'Ahmak'tan 2 yıl 7 ay hapis cezası çıkaranlar, milyonlarca kadına 'Sürtük' diyenlere ne eder? O zaman 'Şerefsiz, onursuz, tecavüzcü, namussuz, alçak, terörist' diyen fotoroman Süleyman’ı insanlıktan men etmek lazım.

"KEDİ GİBİ BEKLİYORSUNUZ"

* İstanbul’u kaybettiniz lağım medyasına giden ilanlar bitti. Yesinler sizin bağımsız yargınızı. Adalet Bakanı diyor ki: 'Yargıya intikal etmiş konularda konuşmam' Ya Bekir sen Sezen Aksu, Sedef Kabaş, Gülşen için konuşup talimatı verdin. 6 yaşındaki iğrenç istismarcıda sustun. İstanbullunun tokadını yediniz, şimdi, tüm Türkiye'nin tokadını yiyeceksiniz. Sisi ile barışmak için kapının önünde kedi gibi bekliyorsunuz. Rüşvet alanı büyükelçi yaptınız. Rıza Sarraf'a ödül verdiniz. Türkiye'de de tokadı yiyip, yok olacaksınız."

[old_news_related_template title="İmamoğlu 'millet, iradesine sahip çıktı' dedi, Akşener yanıt verdi" desc="Saraçhane'de düzenlenen geniş katılımın sağlandığı demokrasi buluşmasının ardından İBB Başkanı İmamoğlu, 'Millet, iradesine sahip çıktı' diyerek İstanbullulara teşekkür etti. Akşener ise İmamoğlu'na 'İstibdatın karşısında 85 milyon senin yanında' diye yanıt verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/15/imam-2.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/imamoglu-millet-iradesine-sahip-cikti-dedi-aksener-yanit-verdi-7527603/"]