Antalya'nın Döşemealtı belediye meclisinde borçlanma ile ilgili olarak başkana yetki verilmesi konusunda yapılan oylamada MHP ve AKP grubunun ret vermesine rağmen oy çokluğu ile karar geçti.

Ret oylarına tepki gösteren Döşemealtı ilçe Belediye Başkanı CHP’li Turgay Genç, “Satış istiyorum AKP ve MHP grubu olarak ret veriyorsunuz.  Borçlanma istiyorum ret veriyorsunuz.  Nasıl vatandaşlarımız ekonomik krizin altında inim inim inliyorsa belediyelerde de çok farklı değil.  Personel, yakıt, enerji, asfalt giderimiz kat kat arttı.  Üstelik bu ekonomik krizin sebebiyeti biz değiliz. İktidar olan sizsiniz. Ülkeyi bu konuma getiren sizin iktidarınız” dedi.

"SİZİN AMACINIZ NE"

“Bütün bunları tüm vatandaşlarımızla birlikte belediyeler olarak yaşarken; sizin amacınız ne” diye soran Genç; şu ifadeleri kullandı:

*Bölgeye hizmet etmek yatırım yapmak yerine belediyeyi kilitlemek mi? Bunun cevabını bekliyorum.

*Hangi gerekçeyle bu şartları bile bile bunların karşısında duruyorsunuz. Döşemealtı halkına hizmetlerimizi çalışmalarımızı engellemek mi istiyorsunuz?

*Bütün Döşemealtı’na bunu anlatmanızı istiyorum.   Burada tek bir amaç ortaya çıkıyor Belediye kilitlensin hizmet üretemesin sıkıntılar içinde bocalasın.

*Bizde mutla olalım mı diyorsunuz. 8 yılı bitirmek üzereyiz yüzlerce proje yaptık. Caddeler, bulvarlar, fabrikalar, hastane.

*Cami, parklar, ekolojik kreş, gençlik merkezi, spor alanları,  Pazar yerleri, kent meydanları ve devam ediyoruz.

*Bizden önce Döşemaltı’nı Antalya’dan 10 kişiden 5 i bilmezken bugün Antalya’nın markası olarak yüzde 100’ünün da yaşamak istediği en fazla nüfus alan en fazla ruhsat veren noktaya getirmesinin temel sebebi yapılan projeler ve yapılan çalışmalardır.

*Bu yüzden tüm çalışma arkadaşlarıma ve bürokratlarıma teşekkür ederim

[old_news_related_template title="CHP'li vekilden AKP'ye 'FETÖ' tepkisi" desc="CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, AKP iktidarının FETÖ terör örgütüyle toplumun vicdanını rahatlatacak bir şekilde mücadele etmediğini belirterek “FETÖ siyasi ayağını ve FETÖ yandaşlarını mutlaka yargı önüne çıkaracağız, FETÖ ile asıl mücadele bizim iktidarımızda olacak” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/03/iecrop/147093d9-043f-4b49-a6c7-e070a781c53b_16_9_1662188753.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/chpli-vekilden-akpye-feto-tepkisi-7344160/"]