Balıkesir'de bir grup tarafından 'polis muhbiri' olduğu gerekçesiyle çiftlik evine kaçırılıp, 1 ay boyunca cinsel saldırıya uğradığını ve gördüğü işkence sırasında 4 parmağının kesildiğini söyleyen G.A. isimli genç kızın şikayetçi oldu.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Harekete geçen Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışma kapsamında, çete faaliyetleri içinde Çıkrıkçı Mahallesi'nde 10 dönümlük arazi üzerinde bir çiftlik kurduğu, esnafı haraca bağladığı, haracı ödemeyen mağdurlara ve başka kadınlara da burada elektroşok cihazı kullanıp, işkence yaptıklarının belirledi.

TUTUKLU SAYISI ARTTI

Operasyon sonrası yakalanıp tutuklanan şüpheli sayısı 12'ye yükseldi. Ekiplerce yakalanan F.Ç. ve B.E. de sevk edildikleri adliyede tutuklandı. (DHA)

[old_news_related_template title="Afgan kardeşler, işkence gördükleri evde bağlı bulundu" desc="İstanbul Esenler'de, fidye için kaçırılan B.H. ve N.A.H. isimli Afgan kardeşler, işkence gördükleri evde elleri ve ayakları bağlı halde bulundu. İhbar üzerine eve yapılan baskında, Afganlı kardeşleri kaçırdıkları belirtilen soydaşları G.S.Ş. ve S.K.A. gözaltına alındı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/21/3-6.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/afgan-kardesler-iskence-gordukleri-evde-bagli-bulundu-7532118/"]

[old_news_related_template title="Çiftlik evinde 'baltalı işkence' olayında tutuklama" desc="Balıkesir'in Edremit ilçesinde G.A. (18) isimli genç kızın, bir grup tarafından 'muhbir' olduğu gerekçesiyle kaçırılıp, cinsel saldırıya uğradığı ve işkence gördüğü ihbarı üzerine polis tarafından başlatılan çalışma kapsamında, esnafı haraca bağlayan, haracı ödemeyen mağdurlara ve başka kadınlara da çiftlik evinde işkence yaptığı belirlenen çete ile ilgili 9 şüphelinin tutuklandığı olayda, aranan 4 şüpheliden Rabia Dilruba Candaş da yakalanıp, tutuklandı. Candaşın G.A.'ya 'baltalı işkence' yaptığı ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/20/2-3.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/ciftlik-evinde-baltali-iskence-olayinda-tutuklama-7530932/"]