Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde miting düzenledi. “Sultanbeyli için sandık gelecek” sloganıyla düzenlenen mitingde konuşan Davutoğlu, AKP’den ayrılış sürecine değinerek, “Bizi ihraç sürecine soktular ama biz milletin gönlüne girmişiz, bizi oradan kim ihraç edebilir dedik ve Gelecek Partisi’ni kurduk” ifadelerini kullandı.



"BİZ GEMİLERLE SERVET BİRİKTİRENLER DEĞİL GEMİLERİ YAKANLARIZ"

Davutoğlu, konuşmasının devamında "Biz baskılara boyun eğmeyenleriz. Biz yüzükle çıkılan yolda servet biriktirmeyenleriz. Biz yolsuzluğu her türlü yapanlardan değiliz. Biz gemilerle servet biriktirenler değil gemileri yakanlarız" dedi.



"BU İKTİDAR SİZİN DAVA OLARAK GÖRDÜĞÜNÜZ HER ŞEYİ İHLAL ETTİ"

AKP'nin yüksek oy aldığı Sultanbeyli'de mitingi takip eden kalabalığa seslenen Davutoğlu, "İktidara benim girdiğim seçimlerde de en büyük desteği vermiş Sultanbeylili kardeşlerimize sesleniyorum. Bu iktidar, sizin temiz hislerinizi, sizin temiz duygularınızı, dava olarak gördüğünüz her şeyi ihlal etti" diye konuştu.

[old_news_related_template title="Emekli vatandaştan geçim tepkisi: 'Bu 5 TL'yi AKP'ye gönderiyorum'" desc="DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir dizi ziyaretler kapsamında Elazığ’a gitti. Babacan’ın konuşması sırasında emekli bir vatandaş cebindeki 5 lirayı çıkartarak “Başkanım ihtiyacı varsa AKP’ye gönderiyorum bunu. Emekli maaşı 3 bin 500 lira bu parayı da AKP’ye iade ediyorum, alıp yesin bunu' diyerek AKP’ye tepki gösterdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/16/iecrop/babacan-2_16_9_1663342919.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/emekli-vatandastan-gecim-tepkisi-bu-5-tlyi-akpye-gonderiyorum-7368067/"]

[old_news_related_template title="Görevden alınan AKP’li başkan: Çalarak çırparak bir yere varamazsınız" desc="Son seçimlerde AKP'nin yüzde 52 oy olduğu Şanlıurfa'da kriz... Görevden alınan AKP Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı ve İl Sekreteri Yasin Fırat Çiftçi, 'Çalarak çırparak bir yere varamazsınız' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/16/iecrop/u2pnsodj_400x400_16_9_1663322905.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/gorevden-alinan-akpli-baskan-calarak-cirparak-bir-yere-varamazsiniz-7367453/"]