CHP Elazığ İl Başkanlığı, 41 mahallede başladığı mahalle çalışmalarıyla seçim startını verdi. “41 günde 41 mahalle” ziyareti yaparak merkezde yaşayan seçmenlerle birebir temas halinde olacak CHP’liler bugün Abdullahpaşa Mahallesinde esnaf ziyareti yaparak parti çalışmalarını anlattı ve esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Depremin izlerinin silinmediğini belirten Duran, esnafın ve vatandaşların mağduriyetlerinin halen devam ettiğini kaydetti.

DEPREM SONRASINDA VATANDAŞLARIMIZ HALEN MAĞDUR”

Mahalle Muhtarı Yavuz Köse tarafından karşılanan Duran, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

*İlk gün olarak Abdullahpaşa Mahalle’mizi ziyaret ettik. Mahallemizdeki esnaflarımızla bir araya geldik. Muhtarımızla bir araya geldik, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz.

*Deprem sonrası buradaki yapılan işlemlerin birçoğundan birçok vatandaşımız halen mağdur. Esnafımız mağdur. Bunlarla ilgili dertleşiyoruz. Önümüzdeki günlerde buradaki aldığımız sıkıntılarla ilgili taleplerle ilgili görüşmelerimizi bir rapor haline getirip süreçten sonra burayla ilgi neler yapabileceğimizi hazırlayacağız.

*Bugün Abdullahpaşa Mahallesi’ndeyiz. Gezimiz devam ediyor. Yarın başka bir mahallemizde gezmeye devam edeceğiz. Elazığ’da vatandaşımızla beraberiz, iç içeyiz. Sorunları ilk ağızdan dinlemeye devam edeceğiz.

[old_news_related_template title="Deprem bilimci Prof. Dr. Ercan: İçiniz rahat olsun daha büyüğü olmaz" desc="Muğla’nın Datça ilçesi ile Girit Adası arasında bugün meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak Deprem Bilimci, Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Beklenen olağan bir deprem, daha büyüğü olmaz” dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/21/iecrop/d7a5db29-0c37-4199-8106-ea8eb50b11d7_16_9_1669031728.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/deprem-bilimci-prof-dr-ercan-iciniz-rahat-olsun-daha-buyugu-olmaz-7491983/"]