Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kaloriferlerin bir süredir yanmaması hasta yakınlarını isyan ettirdi.

SOĞUKTAN BUZ KESTİLER, EVLERİNDEN BATTANİYE GETİRDİLER

Hastanenin çocuk servisinin bulunduğu katta kaloriferlerin 1 haftadır yanmadığını belirten vatandaşlar, evlerinden getirdikleri battaniyelerle soğuktan korunmaya çalıştı.

Şikayetlerini Sağlık Bakanlığı'na aktaran hasta yakınları, geri dönüş alamamaktan yakındı.

image small

BU MAĞDURİYET GİDERİLSİN

Çocuk servisinde tedavi gören çocukların soğukla mücadele etmek zorunda kaldığı aktarıldı.

image small

SÖZCÜ’ye ulaşarak mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda çağrıda bulunan bir hasta yakını, “Biz buraya sağlığımıza kavuşmaya geliyoruz soğuktan zatürre olacağız” diyerek duruma isyan etti.

[old_news_related_template title="Hastane döner sermayeleri alarm veriyor; Nöbet ücretleri ödenmedi" desc="Kasım ayının ortasına gelinmesine rağmen Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde sağlık çalışanlarının Eylül ayı nöbet ücretinin halen ödenmedi. Diğer hastanelerde de benzer sorunların yaşandığını belirten  CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, “Öncelik şirket hakedişlerine veriliyor. Sağlık çalışanlarının emeği görmezden geliniyor” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/13/iecrop/doner-serrmaye_16_9_1668330898.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik/hastane-doner-sermayeleri-alarm-veriyor-nobet-ucretleri-odenmedi-7477442/"]

[old_news_related_template title="TTB: Taşıma su ile hastane yapılmaz" desc="Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve Ankara Tabip Odası (ATO), Dr. Sami Ulus Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin şehir hastaneleri gerekçe gösterilerek işlevsiz hale getirilmesine karşı ATO’da bir basın toplantısı düzenledi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/10/iecrop/ttb_16_9_1668089731.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik/ttb-tasima-su-ile-hastane-yapilmaz-7472721/"]