Önümüzdeki seçimlerde ilk kez oy kullanacak olan Z kuşağı gençleri CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaret etti. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve CHP Ceyhan İlçe Başkanı Fikret Cirit ile birlikte CHP liderini Meclis’teki makamında ziyaret eden gençler, yaşamları boyunca unutmayacakları bir anı yaşadıklarını kaydetti.



Gençler, Kılıçdaroğlu’na  genç rölyef sanatçısı Armağan Atadağ'ın kirpi oku ile işlediği tabloyu hediye etti.



Ceyhanlı gençler daha sonra Türk siyasetinin kalbinin attığı Ankara’da, Mustafa Kemal Atatürk’ün millete hizmet için kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni gezdi ve CHP’nin grup toplantısına katıldı.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilgisi nedeniyle CHP lideri Kılıçdaroğlu’na teşekkür ederken, Türkiye’nin çağdaş, güvenli ve aydınlık yarınlara gençler sayesinde erişeceğine dikkat çekti.

[old_news_related_template title="Kemal Kılıçdaroğlu'ndan muhtarlara mesaj" desc="CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. CHP'li belediyeler ve belediye başkanları üzerindeki baskıya dikkat çeken Kılıçdaroğlu, 'Sayıştay denetçisi, İçişleri Bakanlığı müfettişi, valiler, savcılar, önüne gelen denetliyor. Dolayısıyla hele bir de CHP’li olunca ‘acaba bir yerden bir şey bulup da bunları hapse atabilir miyiz, görevden alabilir miyiz’ diye bir de özel çaba var' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/18/iecrop/89d2f395-9136-470b-a3c5-85091d273f08_16_9_1655547537.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kemal-kilicdaroglundan-muhtarlara-mesaj-7201242/"]