Sürücüsü henüz öğrenilemeyen hafif ticari araç, Anadolu Otoyolu'na girmeye çalıştığı sırada Gerede gişelerine çarptı. Kazada sürücü ile araçtaki Esma ve Sevda Güvenkaya olay yerinde hayatını kaybetti.



Ağır yaralanan Deniz Keleş (10) ise sağlık ekiplerince Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Deniz Keleş, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.



Araçta bulunan fındıkların çevreye saçılması nedeniyle otoyola girişler bir süre tek şeritten sağlandı. Aracın kaldırılmasıyla gişelerdeki ulaşım normale döndü.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Saygılı da olay yerine gelerek bilgi aldı. Cenazeler, polis, jandarma ve savcılık incelemesi sonrası Gerede Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. (AA-DHA)

[old_news_related_template title="Mardin'deki kazada ölen 20 kişi toprağa verildi" desc="Gaziantep ve Mardin’de yaşanan iki trafik kazası Türkiye’yi yasa boğdu. Türkiye, Gaziantep’teki 15 kişinin yaşamını yitirdiği kazanın şokundayken bir katliam gibi kaza da Mardin’in Derik ilçesinde meydana geldi. Derik'teki kazada ölen 20 kişinin cenazesi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı törenle defnedildi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/21/iecrop/2-3_16_9_1661076561.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/mardindeki-kazada-olen-20-kisi-topraga-verildi-7320419/"]