CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, Afyonkarahisar şehir merkezindeki İmaret Hamamı yanındaki Halk Ekmek büfesi önünde ucuz ekmek almak için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşların fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabından paylaştı.

“İKTİDARIN DERDİ HALKI SUSTURMAK”

Ekonomik krizin AKP iktidarının umurunda olmadığını belirten Görgöz, şu ifadelere yer verdi:

“Bu kuyruk Halk Ekmek kuyruğu. Burası İmaret Hamamı önündeki Halk Ekmek büfesi. İnsanlar ekmek alabilmek için saatlerce kuyrukta bekliyorlar. Vatandaşı Halk Ekmek kuyruklarına mahkum eden iktidarın derdi ise halkı susturmak! Ekonomik kriz, halkın geçim sıkıntısı, pahalılık iktidarın umurunda bile değil!”

“HALKI SUSTURMAK İÇİN KILIF ARIYORLAR”

“AKP saray iktidarı, vatandaşı susturmak için “Dezenformasyonla Mücadele” adı altında (sansür yasası) yasa çıkartıp, sansür ve baskıyı yasalaştırmak istiyor” diyen Görgöz, “Gerçeklerin bilinmesinden, yayılmasından duyulmasından, paylaşılmasından korkuyorlar. Tek Adam Rejimi, düşünen, araştıran, soran, sorgulayan, itiraz eden bir gençlik, bir toplum istemiyor. Halkı susturmak için kılıf arıyorlar.  Yalanlar üzerine kurdukları iktidarlarına en büyük tehdit gerçeklerin halk tarafından bilinmesidir. O nedenle korkmakta haklılar. Ancak biz susmayacağız, halkımız susmayacak. Herkes konuşacak” ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Turizm sezonu esnafı memnun etmedi: Zor bir yıl kapıda" desc="Bodrum Güçbirliği Derneği Esnaf Komisyonu Başkanı Şenol Karşanbaş, bu yıl turizm sezonunun iki ayla sınırlı kaldığını, turistlerdeki sayısal yoğunluğun kazanca yansımadığını söyledi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/24/iecrop/2b2b9972-e2ed-4229-8bb5-c1de595fbc42_16_9_1664012634.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/turizm-sezonu-esnafi-memnun-etmedi-zor-bir-yil-kapida-7381515/"]

[old_news_related_template title="Akşener iki sene boyunca yaptığı esnaf ziyaretlerini özetledi: Gördüklerim beni eğitti" desc="Keçiören'de iş insanlarına seslenen İYİ Parti lideri Akşener, 2 sene boyunca yaptığı esnaf ziyaretlerine değindi. Akşener, 'Nefsin de terbiye edilmesi gereken bir durum olduğunu gördük o dükkanların içinde. Beni eğittiniz. O dükkanlarda gördüklerim beni eğitti. Oradan ortaya bir şey çıktı' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/20/iecrop/1-aksener_16_9_1663697582.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/aksener-iki-sene-boyunca-yaptigi-esnaf-ziyaretlerini-ozetledi-gorduklerim-beni-egitti-7374853/"]