İstanbul’da ve karavan tatil dünyasında 'Karavanlara fısıldayan adam' olarak tanınan 45 yaşındaki gezgin Arkın Kaplan, üç gün önce tatil için Muğla’nın Bodrum ilçesine geldi.

Bodrum'un Kumbahçe Mahallesi Paşatarlası Koyu’na karavanını park ederek yaşamaya başlayan Kaplan bugün akşam saatlerinde aniden fenalaştı.



Karavan’da Kaplan’ın fenalaştığını gören vatandaşlar ve diğer karavancılar yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ile özel bir hastaneye kaldırılan Kaplan’ın yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği belirlendi.



Türkiye'yi yıllardır karavanı ile gezen, karavanlara olan tutkusu ve yaptığı programlarla tanınan Kaplan’ın cenazesi soruşturma kapsamında Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Arkın Kaplan’ın ani ölümü karavan dünyası ve sosyal medyada büyük üzüntü yarattı.

[old_news_related_template title="Amasyalı iki kardeş tasarladı: Karada karavan, suda yat oluyor" desc="Amasya'nın Merzifon ilçesinde yaşayan İlhan ve İsmail Yaylacı kardeşler, karada karavan, suda ise yat olarak kullanılabilen bir araç geliştirdi. Kardeşler, araçları için patent başvurularının onaylanmasının ardından seri üretime geçmeyi planlıyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/27/iecrop/fotoaa_16_9_1661601023.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/seyahat/amasyali-iki-kardes-tasarladi-karada-karavan-suda-yat/"]