CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve Gençlik Kolları örgütü ile birlikte İzmir’de Gençlik Buluşması'nda gençlerle bir araya gelerek soruları yanıtladı.

Babalar Günü öncesinde gençler tarafından CHP lideri Kılıçdaroğlu’na sürpriz yapıldı. Programda, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun çocukları Kerem Kılıçdaroğlu, Zeynep Kılıçdaroğlu ve Aslı Kılıçdaroğlu'nun babalarıyla ilgili röportajı ekrana yansıtıldı.

BABALARINA TEŞEKKÜR ETTİLER

Kılıçdaroğlu'nun çocukları, şunları söyledi:

Aslı Kılıçdaroğlu: Çocukluğumuzda babamla yaptığımız pazar gezmelerimiz vardı....Babamın bende en çok iz bırakan yönünü dile getirmem gerekirse doğru, dürüst ve vicdanlı insanlar olarak yetişmemizde babamın çok büyük katkısı var bizim üzerimizde. Kendisine çok teşekkür ediyorum böyle bir baba olduğu için.

Zeynep Kılıçdaroğlu: Adalet, hak, hukuk kavramlarını ön plana çıkarmama yol açacak bir birey olmamı sağlayan babama çok teşekkür ediyorum.

Kerem Kılıçdaroğlu: Pazar sabahları babamla Western filmleri izlerdik...Bana kattıklarından ötürü babama çok teşekkür ediyorum.



KILIÇDAROĞLU: DÜRÜST EVLATLARIN DÜRÜST BABALARININ BABALAR GÜNÜ'ÜN KUTLUYORUM

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, görüntüleri izlerken duygusal anlar yaşadı. Görüntüleri sosyal medya hesabından da paylaşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Evlatlarımla ben de gurur duyuyorum…Çocuklarına adaleti, ülke sevgisini, doğruluğu ve iyiliği gösteren; dürüst evlatların dürüst babalarının Babalar Günü'nü kutluyorum" dedi.

CHP'DEN BABALAR GÜNÜ PAYLAŞIMI

CHP'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan Babalar Günü paylaşımında şöyle denildi:

"Başta Cumhuriyetimizin kurucu babaları Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, kahraman şehit ve gazi babalarımıza saygıyla...Bütün babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun."



[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu: Erdoğan parlamentoyu feshedecek, erken seçim yapacak" desc="İzmir’de gençlerle bir araya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı açıklama... Kılıçdaroğlu, 'Erdoğan’ın üçüncü kez cumhurbaşkanı adayı olması hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusuna şu yanıtı verdi: Erken seçim kararı alacak. Erken seçim kararı alması için parlamentoyu feshetmesi lazım, ancak o zaman kendisi aday olabiliyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/19/iecrop/fvje1gtwuaegofz_16_9_1655641397.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/son-dakika-kilicdaroglu-erdogan-parlamentoyu-feshedecek-erken-secim-yapacak-7202730/"]

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu'ndan bakanlığa sert yanıt: Yatacak yeriniz yok" desc="CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı İzmir Çiftçi Buluşması'nda konuşan çiftçi kadınlarla ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlığın açıklamasına sert tepki gösteren Kılıçdaroğlu, 'Nasıl kibirli, nasıl üstencil bir dil! Sizin yatacak yeriniz yok. Çiftçinin tokadını yiyeceksiniz! En kısa zamanda görüşmek üzere Tarım Bakanlığı, hazırlığınızı yapın' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/18/iecrop/chp-5_16_9_1655582727.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kilicdaroglundan-bakanliga-sert-yanit-yatacak-yeriniz-yok-7202001/"]