Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim son dönemde karşılıklı açıklamalarla tırmanırken, konuyla ilgili bir değerlendirme de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

"İKİSİNİN DE OYLARI DÜŞÜYOR"

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından paylaştığı mesajda "Bu Yunanistan meselesi ve savaş tamtamları ile ilgili… Miçotakis ile Erdoğan’ın ortak bir noktası var; ikisinin de oyları düşüyor. Haliyle iki popülist savaş kartına oynuyor. Kafa bu! Adaların silahlanmasıyla ilgili tavrımız nettir, iktidara geldiğimizde bu meseleyi biz çözeriz" dedi.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu: Bu devleti soyan 5'li çetelerin tamamının burnundan fitil fitil getireceğim" desc="CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'Benim size bir sözüm var değerli ülkücü kardeşlerim. Bu devleti soyan 5'li çetelerin tamamının burnundan fitil fitil getireceğim. Tamamının! Öyle araya adamlar koyuyorlar, şunu koyuyorlar, ‘acaba biz masum’... Yok kardeşim! Bu ülkede sen tüyü bitmemiş yetimin hakkını yediysen birisinin onun hesabını sorması lazım. Soracağız' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/11/iecrop/chp-5_16_9_1662910289.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kilicdaroglu-bu-devleti-soyan-5li-cetelerin-tamaminin-burnundan-fitil-fitil-getirecegim-7358472/"]