Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan, Tunceli'de yapılması planlanan 20. Munzur Kültür ve Doğa Festivali’ne davet etmek amacıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Alan, ilçede yapmış olduğu çalışmalar hakkında Kılıçdaroğlu’na bilgi verdi.

“GENEL BAŞKANIMIZI MUNZUR FESTİVALİ'NE DAVET ETTİK”

Kılıçdaroğlu’na yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabında paylaşan Alan, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaretimizde halkımızın sağlıklı ve ucuz ekmeğe erişimini sağlamak için yaptığımız başta Halk Ekmek Fırını olmak üzere ilçemiz gündemine ilişkin bilgi verip; Sayın Genel Başkanımızı 22 Temmuz Cuma günü ilçemizde gerçekleştirilecek olan 20’nci Munzur Kültür ve Doğa Festivali’ne davet ettik” ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Fatih Mehmet Maçoğlu'ndan Munzur Festivali açıklaması" desc="Tunceli Valiliği, 21- 24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek 20. Munzur Kültür ve Doğa Festivali kapsamında planlanan bazı etkinliklere izin vermedi. Karara ilişkin basın açıklaması yapan Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 'Festival programında yer alan etkinlikleri değiştirmeden fiili ve meşru olarak programımızı uygulamaya devam edeceğiz' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/19/iecrop/macoglu-22_16_9_1658246266.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/fatih-mehmet-macoglundan-munzur-festivali-aciklamasi/"]