CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir programı kapsamında Ödemiş Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Mehmet Eriş ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu Ödemiş’ten ayrılırken, bir köy kahvesinde çay içerek vatandaşlarla da sohbet etti.

"KONTAĞA BASAMAZ OLDUK GARİ"

Akaryakıt fiyatlarından dert yanan bir vatandaş, "Kontağa basamaz olduk. Buna bir çare bulmamız lazım gari" ifadelerini kullandı.

"HEPSİNİ ÇÖZECEĞİZ, MORALİNİZİ BOZMAYIN"

Bi başka vatandaş da, "Cumhuriyetimizi ne yapacağız? Bu ülkeyi nasıl kurtaracağız?" diye sordu.

Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız. Baskıcı yönetime son vereceğiz. Sandığa gideceğiz, oyumuzu kullanacağız. Vatanımızı, bayrağımızı seviyorsak sandığa gitmeliyiz ve vicdanımızın sesini dinleyip oyumuzu kullanarak baskıcı bir yönetime 'hayır' demeliyiz. Millet artık burnundan soludu. Hepsini çözeceğiz. Moralinizi bozmayın" yanıtı verdi.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu: O beyefendiyi emekli edeceğiz" desc="CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Çiftçi Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Çiftçilere seslenen Kılıçdaroğlu, 'Size sözüm var sizi bu milletin efendisi yapacağız. Üreteceğiz ve kazanacağız ve o beyefendiyi de emekli edeceğiz, endişe etmeyin' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/17/iecrop/adsiz-1_16_9_1655461110.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kilicdaroglu-o-beyefendiyi-emekli-edecegiz-7199285/"]