Sosyal medyada Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında pilav atışması yaşandı.

Adana Lezzet Festivali’yle ilgili, Hulk karakteri ve aşçının yer aldığı görseli sosyal medya hesabından paylaşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Kebabın yanına pilav konulduğunda Hulk'a dönüşen tüm Adanalılar, seviliyorsunuz.” İfadelerini kullandı.

“PİLAV KEBABA DEĞİL, ANKARA TAVASINA YAKIŞIR”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da, Karalar’ın paylaşımına cevap olarak, “Bence de pilav kebaba değil, Ankara tavasına yakışır Zeydan Başkanım. Lezzetleriyle ün salmış Adana'mıza selamlar.” paylaşımında bulundu.

Yavaş ile Karalar arasındaki pilav atışması sosyal medyada büyük ilgili gördü.

image small

[old_news_related_template title="Mansur Yavaş ve Haluk Levent imzayı attı" desc="Ankara Büyükşehir Belediyesi, AHBAP Derneği ve INFINIA Mühendislik arasında “AHBAP Bilim Sanat Kampüsü” için iş birliği protokolü imzalandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/26/iecrop/imzaaa_16_9_1664203287.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/mansur-yavas-ve-haluk-levent-imzayi-atti-7385010/"]

[old_news_related_template title="Siyasetin kalbi Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde attı! Mansur Yavaş ve Nureddin Nebati..." desc="Türkiye siyasetinin önde gelen isimleri Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için Dolmabahçe'deydi. Ali Koç ile Ahmet Nur Çebi yan yana otururken Rahmi Koç kendi locasında torunlarıyla maçı izledi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Ankara BŞB Başkanı Mansur Yavaş da tribünde yer aldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/10/03/iecrop/mansur-yavas-234345_16_9_1664778712.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/siyasetin-kalbi-besiktas-fenerbahce-derbisinde-atti-mansur-yavas-ve-nureddin-nebati-7396312/"]