İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, sosyal medya üzerinden şahsına yapılmış hakaretlerden dolayı açtığı davalardan ve şikayetlerden vazgeçtiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Dervişoğlu, "Sosyal medya üzerinden şahsıma yapılmış hakaretlerden dolayı, avukatlarım aracılığı ile talimatımla yapılmış tüm şikayetlerden ve adıma açılmış 476 ceza ve tazminat davasından bugün itibariyle vazgeçiyorum. İlgililerin hassasiyetimin ve kararımın sebebini doğru anlamalarını, bundan sonra yapacakları yorum ve paylaşımlarda kullandıkları dili ve üslubu gözden geçirmelerini dilerim" dedi.

[old_news_related_template title="İYİ Parti'den çok konuşulacak bir video daha: Zampiyonlar ligi" desc="İYİ Parti yine çok konuşulacak bir videoya imza attı. Zampiyonlar ligi ismiyle hazırlanan videoda stadyum görselinin kullanıldığı ve şampiyonlar ligi müziği eşlinde sağlık ve ulaşım sektöründeki zamlanan ürünlere yer verildi" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/04/iecrop/zam_16_9_1659635389.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/iyi-partiden-cok-konusulacak-bir-video-daha-zampiyonlar-ligi-7288961/"]