Aydın’ın Söke ilçesinde on gün önce oynan Sökespor- Alaçatı Belediyespor maçı öncesi yaşanan protokol krizinin faturası Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Turan Günen’e kesildi.

Maçtan önce beraberindekilerle birlikte protokol tribününe girmeye çalışan AKP Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes'i, Sökespor Başkanı Tamer Makaraç engelledi. Menderes’i şike yapmakla suçlayarak protokol tribününe almadı.

SPOR MÜDÜRÜNDEN DESTEK İSTEDİ  

Yaşanan tartışma sonrası İlçe Spor Müdürü’nden destek isteyen AKP grubu, müdür Günen’den tesisin Sökespor yönetimine ait olduğu, müdahale etmesinin mümkün olmadığı yanıtını alınca, Günen’i hedef tahtasına koydu.

Yaşanan bu gelişmeler sonrası bu gün Söke Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Turan Günen'e görevden alındığı tebliğ edildi. Günen, 11 yıllık Söke Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde 11 yıllık spor uzmanlığı ve müdür vekilliğinden sonra 2014 yılında asil müdür olarak atanmıştı.

[old_news_related_template title="İŞKUR Şanlıurfa İl Müdürü ve İl Müdür Yardımcısı görevden alındı" desc="Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü ile ilgili haberlere ilişkin, “Kasım ayından itibaren yapılan soruşturmalar sonucu söz konusu İŞKUR Şanlıurfa İl Müdürü ve İl Müdür Yardımcısı zaten 1 Nisan 2022 tarihinde görevden alınmıştır” açıklamasını yaptı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/08/iecrop/iskur-iha_16_9_1649434814.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/iskur-sanliurfa-il-muduru-ve-il-mudur-yardimcisi-gorevden-alindi-7062875/"]

[old_news_related_template title="Görüntüler sonrası Çanakkale Belediyesi'nde başkan yardımcısı görevden alındı" desc="Çanakkale Belediyesi'ne ait Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, köpeklerin açlıktan birbirini parçalayıp yediği iddia edilen görüntülerin ortaya çıkması üzerine Çanakkale Valiliği, Hayvan Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet İrfan Mutluay ve Veteriner Müdür Vekili Mustafa Cesur'un görevlerinden uzaklaştırıldığını duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/01/iecrop/canakkale-1_16_9_1648846026.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/goruntuler-sonrasi-canakkale-belediyesinde-baskan-yardimcisi-gorevden-alindi-7048827/"]