Bakanlık yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın girişimleriyle Ziraat Bankası ile maaş anlaşması karşılığında alınacak promosyon tutarında anlaşmaya varıldı.

Buna göre, sağlık çalışanlarına, 3 yıllık protokol karşılığında personelin maaş miktarına bakılmaksızın toplam 29 bin lira promosyon ödemesi yapılacak.

Bu ödemenin 27 bin lirası peşin (25 bin 200 lira nakit, 1800 lira kredi kartına para puan), 2 bin lirası ise 6 aylık dönemlerde 2 taksit şeklinde "para puan" olarak verilecek. (AA)

[old_news_related_template title="'Asgari ücretlinin maaşına haciz gelmesin' önerisi, AKP ve MHP’lilerin oylarıyla reddedildi" desc="CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, komisyonda olan İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi’nin TBMM Genel Kurulu’nda doğrudan görüşülmesini önerdi. Asgari ücretle çalışanların maaşlarına haciz gelmesini engelleyecek olan kanun teklifinin doğrudan görüşülmesi önerisi, AKP ve MHP’li milletvekillerin oylarıyla reddedildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/20/1-akp.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/asgari-ucretlinin-maasina-haciz-gelmesin-onerisi-akp-ve-mhplilerin-oylariyla-reddedildi-7531539/"]