İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbullulara seslenerek kuvvetli kar yağışı uyarısında bulundu.

KUVVETLİ KAR BEKLENİYOR

Günlerdir yapılan uyarıları dikkate alan ve kurallara riayet eden vatandaşlara teşekkürlerini ileten Vali Yerlikaya, "Meteorolojik verilere göre İstanbul’da bugün kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Lütfen bugün de zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım" uyarısını yaptı.

YENİ UYARI 

Vali Yerlikaya, "Kıymetli Hemşehrilerim, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün bu sabah 10.30’daki verilerine göre İstanbul genelinde BUGÜN: 12.00-24.00 arası, Kuzey kesimleri yer yer yoğun olmak üzere kuvvetli kar yağışları bekleniyor. Lütfen dikkatli olalım, tedbiri elden bırakmayalım" ifadelerini kullandı.



[old_news_related_template title="İstanbul'da kar alarmı! Valilik, İmamoğlu ve Meteoroloji'den art arda hava durumu uyarısı" desc="İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte etkili olan kar yağışıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. “İstanbul'da şu anda her şey gayet iyi gidiyor” diyen İmamoğlu, “Yarın gün boyu, belli molalarla akşama kadar etkili bir kar yağışı söz konusu İstanbul'da' dedi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün 19 Mart Cumartesi günü kent için turuncu alarm verdiğini duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/18/iecrop/imamoglu-2_16_9_1647624895.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/istanbulda-kar-alarmi-valilik-ve-ibb-baskani-imamoglundan-art-arda-hava-durumu-uyarisi-7020078/"]