İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli programlara katılmak üzere memleketi Trabzona gitti. Bakan Soylu, ilk olarak Sürmene ilçesinde iş insanı Mehmet Ali Kancaoğlu'nun annesi ve babasının adını taşıyan Sürmene Saniye ve İlyas Kancıoğlu Özel Eğitim Okulunun temel atma törenine katıldı.

Ardından Araklı ilçesine geçen Soylu, Araklı Hükümet Konağı açılışını gerçekleştirdi. Soylu burada vatandaşlara seslenirken ilginç bir an kameralara takıldı.

Soylu'nun Twitter hesabından da paylaşılan görüntülerde konuşması sırasında kalabalığın içinde bulunan ve elinde gökkuşağı renkli şemsiye taşıyan bir vatandaşa korumalar müdahale etti. Şemsiyesi kapatılan vatandaş soylunu konuşmasını şemsiyesiz izlemeye devam etti.

[old_news_related_template title="Süleyman Soylu'dan LGBT açıklaması" desc="İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'LGBT nedir? Kadınla kadının, erkekle erkeğin evlenmesi. Neyi ifade edeceksiniz. Onu zaten Kemal Kılıçdaroğlu da söylüyor. Adamın Kadıköy Belediye meclis üyesi de söylüyor. Bizimkisi gericilik oldu, onlarınki ilericilik oldu. Bu ülkede böyle bir şey kabul edilemez' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/12/iecrop/soylu1_16_9_1644697975.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/soylu-turkiye-eski-turkiye-degil-6949650/"]

[old_news_related_template title="Bakan Soylu: LGBT derneklerine devasa bütçeler aktarıyorlar" desc="İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Teröre silah yardımı yaparlardı, bilirdik. Terör örgütlerine para aktarırlardı, bilirdik. Uyuşturucu ticaretini desteklerlerdi, bilirdik. Bugün iş öyle bir noktaya geldi ki, LGBT derneklerine devasa bütçeler aktarıyorlar, bunlara propaganda ve iletişim desteği veriyorlar. Karşımızdaki mücadelenin çetinliğini buradan anlayın' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/21/iecrop/dha-soylu-1_16_9_1642778076.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/bakan-soylu-lgbt-derneklerine-devasa-butceler-aktariyorlar-6903656/"]