Adana’nın Seyhan İlçesi’ne bağlı Bahçeşehir Mahallesi sakinleri, Özel İsabet Okulları yakındaki durağın, okulun yöneticilerinin isteği doğrultusunda sökülmesine isyan etti.



Mahalle sakinleri, “Biz yıllardır bu duraktan otobüse binerken bir gün bir baktık ki durak yok, sökülmüş. Yaptığımız araştırmalarda talebin oradaki bir özel okuldan geldiğini öğrendik. Ayrıca bu okul bahçe duvarını da kaldırımı işgal edecek biçimde genişletmiş. Biz durumu Büyükşehir Belediyesi’ne bildirdik ama şu ana kadar olumlu bir sonuç alamadık. Yeniden durağımızın aynı yere konulmasını istiyoruz. Belirli bir kesimin çocuklarının geldiği bir özel okul için tüm mahallenin yararlandığı durağın sökülmesini anlamak mümkün değil” dediler.

[old_news_related_template title="Şişli'deki tarihi binanın yıkılması mahalleli tarafından protesto edildi" desc="Şişli'de, erken Cumhuriyet dönemine ait olduğu değerlendirilen binanın, tarihi bina olarak tescil edilme çalışmaları sürerken, kepçeyle yıkılması mahalleli tarafından protesto edildi. Basın açıklamasında, binanın orijinaline sadık kalınarak yeniden yapılması talep edildi. Öte yandan, inşaat firmasının isim tabelasının kaldırılmış olduğu görüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/12/iecrop/resim1_21066735_16_9_1660296376.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/sislideki-tarihi-binanin-yikilmasi-mahalleli-tarafindan-protesto-edildi-7303902/"]