Olay, saat 09.30 sıralarında Dörtyol kavşağında meydana geldi. Daha önce aralarında husumet bulunan akrabalar arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

Amca çocukları olduğu öğrenilen iki taraf birbirlerine taş, sopa ve silahlarla saldırdı. Çıkan kavgada aynı aileden Necip Elmas, Sinan Elmas, Yüksel Elmas, Neriman Elmas ile o sırada yoldan geçen Emine Morkoyun adlı genç kız yaralandı.

Kavga sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çevrede güvenlik önlemi alan polis, kavgaya karışanların yakalanması için çalışma başlatırken, olayla ilgili 5 kişi gözaltına aldı.

Olayda kullanıldığı değerlendirilen 3 silah ele geçirildi. Öte yandan hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Sinan ile Yüksel Elmas ameliyata alınırken, diğer yaralıların tedavileri sürüyor. (DHA)

[old_news_related_template title="Yan bakma kavgasında kürek ve palalarla birbirlerine saldırdılar" desc="Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde yan bakma meselesi yüzünden kürek, pala ve sopalarla birbirlerine giren yabancı uyruklu şahıslar polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan 14 şahıs sınır dışı edilmek üzere Gaziantep'e gönderildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/17/iecrop/kavga_16_9_1652777440.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/yan-bakma-kavgasinda-kurek-ve-palalarla-birbirlerine-saldirdilar-7139626/"]