Kaza, Tem-Otoyolu Edirne istikameti Bayrampaşa Hâl Kavşağında saat 03.00 sıralarında meydana geldi.

Fatih Aksaray'da yapılan rutin trafik uygulamasında "dur" ihtarına uymayan hafif ticari araç ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı.

Yaşanan kovalamacada hafif ticari aracın sürücüsü, araç kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Şiddetle bariyerlere çarpan araç, bariyerlerle demir korkuluk arasında sıkıştı.

Araç içinde bulunan 4 kişiden biri hafif şekilde yaralandı. Yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye sevk edildi.

Yapılan kontroller sonrası sürücünün ise alkollü olduğu tespit edildi. Alkollü sürücü ve diğer 3 kişi gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ GAZETECİLERE SALDIRDI

Alkollü olarak araç kullanan ve polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçan sürücü olay yerinde görüntü alan gazetecilere saldırdı.

Sürücü gazetecilere, "Çekmesene kardeşim, ayıptır." diye bağırarak küfürler savurdu. Daha sonra kendisini sakinleştirmek isteyen polislere de saldıran sürücü güç bela sakinleştirildi.

Kamuoyunu bilgilendirmek için olay yerinde ambulanstan görüntü alan gazeteci ile sağlık personeli arasında da, görüntü çekimiyle ilgili olarak tartışma yaşandı.

Kendisinin gazeteci olduğunu ve hiçbir aykırı iş yapmadığını belirten gazeteci görüntü almaya devam etti.

Kazada, hafif ticari araç kullanılamaz hale geldi. (İHA)

[old_news_related_template title="Zincirleme kazada traktör ikiye bölündü" desc="Eskişehir'de 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında traktör ortadan ikiye bölünürken, yaralanan sürücüsü hastanede tedavi altına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/27/iecrop/es-12_16_9_1653670793.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/zincirleme-kazada-traktor-ikiye-bolundu-7160118/"]