Belek Mahallesi Turizm Caddesi'nde saat 01.00 sıralarında M.G.'nin kullandığı otomobille Yiğitcan Koç idaresindeki motosiklet çarpıştı. İhbarla kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Motosikletin sürücüsü Koçun yaşamını yitirdiği tespit edildi, yanındaki Hasan Gümüş ise götürüldüğü hastanede kurtarılamadı.

Yiğitcan Koç'un Belek'te 5 yıldızlı bir otelde çalıştığı ve mesai bitiminde evine giderken kaza yaptığı öğrenildi. Otomobilin sürücüsü M.G. gözaltına alınırken, kazayla ilgili inceleme sürüyor. (DHA)

[old_news_related_template title="Tesadüfün böylesi! Çalınan motosikletine otomobille çarptı" desc="Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Kıbrıs gazisi Süleyman Güneş, otomobiliyle bir motosikletliye çarptı. Kaza sonrası yapılan incelemede kazaya karışan motosikletin de Güneş'e ait olduğu ve 1 gün önce evinin önünden çalındığı ortaya çıktı. Güneş, 'Motosikletimi hemen tanıyamadım çünkü üzerinde bazı değişiklikler yapmışlar' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/18/iecrop/calinti_16_9_1658139081.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/tesadufun-boylesi-calinan-motosikletine-otomobille-carpti-7255407/"]