İzmir'in Çiğli ilçesinde 2 kişi, Kur'an-ı Kerim'i yırtıp ateşe verdi. Bunun üzerine yapılan şikayetler sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 2 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İzmir'de Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yapan iki edepsizin kimlikleri Emniyet Teşkilatımızca tespit edildi ve savcılık talimatı ile gözaltına alındılar" dedi. (DHA)

[old_news_related_template title="Bakan Soylu: Dilşah Ercan teröristtir ve bu eylemle ilişkilidir" desc="İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dilşah Ercan ile ilgili, 'Bu kişi 'Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda vardır. Bu kişi kendi itirafıyla beraber terör örgütüne mensup olduğunu ortaya koymuş mudur, koymuştur. Dilşah Ercan teröristtir ve bu eylemle ilişkilidir. Aynı zamanda Dilşah Ercan terörist olduğunu kendisi ifade etmiştir' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/10/03/iecrop/1-soyluu_16_9_1664816188.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/bakan-soylu-dilsah-ercan-teroristtir-ve-bu-eylemle-iliskilidir-7397566/"]