İstanbul'un en eski hastanelerinden biri olan Zeytinburnu'ndaki Balıklı Rum Hastanesi'nin Yaşlı Bakımevi bölümünde perşembe günü çıkan yangın sonrası hasar tespit çalışmaları ve inceleme devam ediyor.



Onarım öncesi molozlar kaldırılmaya başlandı. Molozların temizliğini yapan Zeytinburnu Belediyesi görevlileri,  para, altın ve değerli eşyalar buldu. Ekipler buldukları para ve altınları sahiplerine verilmesi için hastane yönetimine teslim etti. (DHA)

[old_news_related_template title="Balıklı Rum Hastanesi'nde ilk inceleme tamamlandı: Taşıyıcı sistemlerde problem yok" desc="AKP İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Balıklı Rum Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Arısoy, 'İlk incelemelerde taşıyıcı sistemlerinde herhangi bir problem yok. Duvarlar, taşıyıcı unsurlarda herhangi bir zarar yok. Çatı yanmış durumda' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/05/iecrop/hasane_16_9_1659708520.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/balikli-rum-hastanesinde-ilk-inceleme-tamamlandi-tasiyici-sistemlerde-problem-yok-7290650/"]