Beyaz kamyonetleri ile Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesinde bilinen “Dızzolar” çetesi isimli hırsızlar, son hırsızlık girişimlerinde yakayı ele verdi. Dün sabah saatlerinde Beylikdüzü’nde hırsızlık girişiminde bulunan şahıslar, polis ekipleri tarafından fark edilince kaçmaya başladılar. Kilometrelerce devam eden polis kovalamacası sonucunda Esenyurt Akevler Mahallesi’ne gelen hırsızlar, bir araca çarptı.

Kaza sonrasında durmayan şahıslar kaçmaya devam ederken direksiyon hakimiyetini kaybederek cadde üzerinde bulunan bir pastaneye daldı. Kahvaltı yapan bir vatandaş kıl payı ölümden dönerken, şahıslar bu seferde yaya olarak kaçmaya başladı. Çok geçmeden polis ekipleri tarafından yakalanan şahıslar gözaltına alındı.

KAMYONETLE DÜKKANA GİRDİLER"

Olay anlarını anlatan fırın ustası Engin Toptaş, “Beyaz bir kamyonet polislerden kaçarken seyir halindeki arabaya çarptı. Daha sonrasında durmayarak kaçan şahıslar bizim dükkanımıza girdi. Bir arkadaşımız da dışarıda kahvaltı yapıyordu, şans eseri ona bir şey olmadı.

Öğle arasında falan olsaydı olay yaralılar olabilirdi. Kazanın arından da zaten kaçmaya başladılar. Polislerde onları kovalamaya başladı. Dükkanımızın kafe bölümünde 15 - 20 bin TL’lik zarar oluştu” diye konuştu. (İHA)

[old_news_related_template title="Fuhuş çetesinin Tiktok tuzağı" desc="Müsilaj operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerin, yabancı uyruklu kadınları iş vaadiyle Türkiye'ye getirip fuhuşa zorladıkları, hamile kalanların bebeklerini düşürtüp, ceninleri sahipli mezarlara gömdükleri ortaya çıktı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/01/iecrop/2-15_16_9_1654086908.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/musilaj-operasyonunda-carpici-detaylar-ortaya-cikti-7168754/"]