Doğancı Mahallesi, Atatürk Bulvarı'nda erkek arkadaşı M.Ö. ile bir iş yerinin önünde yemek yiyen Ş.F.E.'yi gören ayrıldığı eski erkek arkadaşı E.A., Ş.F.E. ile yanında bulunan erkek arkadaşı M.Ö.'ye tabancayla ateş etti.

Tabancadaki bütün mermileri boşaltan E.A. olay yerinden kaçarken olayda yaralanan Ş.F.E ve M.Ö. ambulansla Mut Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılar burada yapılan ilk müdahalenin ardından Silifke ve Mersin'e sevk edildiler. Olay yerinde inceleme yapan polis, çok sayıda mermi çekirdeği buldu.

Olaydan sonra kaçan şüpheli E.A. daha sonra polis tarafından yakalandı.

[old_news_related_template title="Platonik aşk beslediği kızın sevgilisini öldürdü, 'Kıskançlık krizine girdim' dedi" desc="Adana’da platonik aşk beslediği ileri sürülen E.Y.  ile birlikte yürüyen erkek arkadaşı Muhammet Yasir Yücel’in önünü kesip, kalbinden bıçaklayarak öldüren A.S.Y. tutuklandı. A.S.Y.’nin, ifadesinde, E.Y. ile sevgili olduklarını öne sürüp, “Bir süre sevgili olduktan sonra ayrıldık. Olay günü de başka biriyle görünce kıskançlık krizine girdim” dediği ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/22/iecrop/detay-kopya_16_9_1645513274.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/platonik-ask-besledigi-kizin-sevgilisini-oldurdu-kiskanclik-krizine-girdim-dedi-6966926/"]

[old_news_related_template title="Platonik aşığı, genç kızı silah zoruyla kaçırdı" desc=" Adana’da bir ilkokulda özel güvenlik olarak görev yapan genç kız platonik aşığı tarafından tabanca çekilerek zorla kaçırıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/15/iecrop/platonik_16_9_1647329190.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/platonik-asigi-genc-kizi-silah-zoruyla-kacirdi-7011680/"]