Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Menteşeoğlu Mahallesi’nde meydana gelen olayda bir apartman dairesinden gelen silah seslerini duyan vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Eve giren polis ve sağlık ekipleri yerde kanlar içerisinde yatan 34 yaşındaki Fatih Eryılmaz ile 29 yaşındaki Muğla Yurt Eğitim Sen Sosyal İşler Başkanı Derya Tekin’i başlarından vurulmuş halde buldu.

BARIŞMAK İÇİNİ EVİNE ÇAĞIRMIŞTI

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü  olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları araştırmada Eryılmaz’ın arkadaşı Derya Tekin’i vurduktan sonra kendi başına ateş ederek intihar ettiğini belirledi. Eryılmaz’ın bir süre önce sevgilisi olduğu ve ardından ayrıldığı Derya Tekin’i konuşmak için evine çağırdığı ve ikna edemeyince böyle bir çılgınlığa başvurduğu iddia edildi.

Eryılmaz’ın daha öncede birçok kez Derya Tekin ile barışmak istediği ancak Tekin’in red ettiği öğrenildi. Cumhuriyet Savcılığı’nın başlattığı soruşturmada Eryılmaz ve Derya Tekin’in cenazeleri otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

SENDİKA AÇIKLAMA YAPTI

Muğla Yurt Eğitim Sen yaptığı sosyal medya açıklamasında “Yine kadına şiddet yine kadın cinayeti Muğla Yurt Eğitim Sen Sosyal İşler Başkanımız Derya Tekin dün gece erkek arkadaşı tarafından vurularak katledildi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Camiamızın başı sağ olsun” paylaşımını yaptı.

Derya Tekin’in yaşadığı Ula ilçesinde, Eryılmaz’ın ise Fethiye Kabağaç Mahallesi’nde toprağa verileceği belirtildi.

[old_news_related_template title="Muğla'da kadın cinayeti: Eski kız arkadaşını öldürüp, intihar etti" desc="Muğla'nın Fethiye ilçesinde Fatih Eryılmaz, eski kız arkadaşı Derya Tekin'i tabancayla vurarak öldürüp, ardından aynı silahla yaşamına son verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/23/iecrop/resimid_209404561_20940456_16_9_1658555233.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/muglada-kadin-cinayeti-eski-kiz-arkadasini-oldurup-intihar-etti-7265205/"]