Tarsus ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde A.T. adlı kadın, yaya olarak pazara gitti. Karşısına çıkan kişi, A.T.'nin boynundaki altın kolyeyi çekip kopararak alıp kaçtı. A.T.'nin ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, olayın yaşandığı bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi.

Kamera görüntülerinden şüphelinin S.A. olduğunu belirleyen ekipler, operasyon düzenledi. S.A. saklandığı evde yakalanıp gözaltına alındı. A.T.'nin kolyesi de bulunarak teslim edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilip sorgulanan S.A., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

[old_news_related_template title="Adana'da gaspçı dehşeti! Telefonu vermeyince yüzünden bıçakladı" desc="Adana'da 4 şüpheli, kuzeni Baran D. ile parkta oturan Fırat D.'yi yüzünden ve boğazından bıçakla yaralayıp, cep telefonlarını gasp etti. Bu anlar, güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Şüpheliler, adreslerine düzenlenen operasyonla yakalanırken, telefonlar da ele geçirildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/25/iecrop/resim1_20332395_16_9_1650871115.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/adanada-gaspci-dehseti-telefonu-vermeyince-yuzunden-bicakladi-7095732/"]