Olay, akşam saatlerinde Hakkari merkezde bulunan Kent Parkta meydana geldi. İddiaya göre, N.E. ile İ.A. arasında tartışma çıktı.

YAKINLARI BÖLGEYE GELDİ

Tartışmanın büyümesi üzerine İ.A. üzerinde taşıdığı tabanca ile 3 kez ateş ederek, N.E.'yi yaraladı. Olayın duyulması üzerine kavga eden kişilerin yakınları bölgeye geldi.

Taraflar arasında yaşanan gerginlik arbedeye dönüştü, çok sayıda iş yerinin camları kırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, toplanan kalabalığı dağıtırken, N.E.'yi tabancayla yaralayan İ.A.yı yakaladı.



DURUMU AĞIR

Yaralanan N.E. ise sağlık ekibi tarafından Hakkari Devlet Hastanesi'nde kaldırıldı. Durumu ağır olan N.E., burada yapılan müdahalenin ardından Van'a sevk edildi.

ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR

Olayla ilgili inceleme yapan polis ekipleri, kavgaya karıştığı belirlenen her iki aileden çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Soruşturma devam ederken, taraflar arasında yeni bir olay yaşanmaması için kent merkezinde geniş çaplı güvenlik önlemi alındı. (DHA)

[old_news_related_template title="Cemaat liderinin kızı her şeyi anlattı, yer yerinden oynadı! Bakanlıktan açıklama" desc="İsmailağa Cemaati'ne bağlı Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızı H.K.G.'nin, babasının kendisini 2002'de altı yaşındayken imam nikahıyla ‘evlendirdiği' ve çocukluğu boyunca her gün cinsel istismara uğradığını belirterek şikâyetçi olmasıyla ortaya çıkan skandalla ilgili bakanlıktan da açıklama geldi. Öte yandan yaşanan olaya siyasilerden ve STK'lardan art arda tepkiler geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/07/seytan-cikarma-istismar_16_9_1635405598-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/cemaat-liderinin-kizi-her-seyi-anlatti-yer-yerinden-oynadi-bakanliktan-aciklama-7520905/"]

[old_news_related_template title="Silahlı kavganın ortasında kaldı, hayatını kaybetti" desc="Sinop'un Erfelek ilçesinde silahlı kavga sırasında, yoldan geçerken vücuduna kurşun isabet eden Erdal Demir (48) hayatını kaybetti. 2 kişinin de yaralandığı kavgayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/07/demir1_21935548.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/silahli-kavganin-ortasinda-kaldi-hayatini-kaybetti-7520844/"]