Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez ilçelerde son bir ayda 4 motosikletin çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı. Olayların yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, 3 şüphelinin motosikletlerin gidon kilitlerini kırıp çaldıkları saptadı. Polis, eşkallerini belirlediği şüpheliler Tolhan Ç. (19), Yılmaz B. ile Sinan M.yi (38), adreslerine yapılan baskınlarda yakaladı.

DAHA ÖNCE 7 KAYDI VARMIŞ

Emniyete götürülen şüphelilerden Yılmaz B.nin, kentteki özel bir hastaneye hasta yakını gibi geldiği ve keşif yaptığı belirlendi. Dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından 7 kaydı olan Yılmaz B.nin, farklı günlerde hastane bahçesindeki 2 motosikleti çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Yılmaz B. ile Tolhan Ç. tutuklandı, Sinan M. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

[old_news_related_template title="Motosiklet hırsızı 'Yakalanmayınca çalmaya devam ettim' dedi" desc="Adana'da son 2 ayda 12 motosikleti çalan Nevzat Sevim (22) ile kendisine gözcülük yapan A.C.B. (15) ve E.G. (17) yakalanıp, tutuklandı. E.G. sorgusunda polisin kendilerini tanıdığını, bu nedenle motosikletleri suç kaydı bulunmayan Nevzat Sevim'e çaldırdıklarını söyledi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/04/iecrop/2-4_16_9_1662281150.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/motosiklet-hirsizi-yakalanmayinca-calmaya-devam-ettim-dedi-7345962/"]