İstanbul Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarına uyuşturucu temin edileceği yönünde bilgi almasının ardından çalışma başlattı.

İlçede bir iş yerinin adresine ulaşan ekipler, 2 ay boyunca teknik ve fiziki takibin ardından uyuşturucuların belirlenen noktada olduğunu tespit etti.

Ekipler, adrese düzenledikleri operasyonda şüpheli S.M'yi gözaltına aldı.

Yapılan aramada ise uyuşturucu maddenin kokusunun yayılmasını önlemek amacıyla gres yağı ile kaplanarak paketlenen 300 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

Öte yandan S.M'nin irtibatlı olduğu diğer şüpheli ya da şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.

[old_news_related_template title="İstanbul’da 1 ayda yarım ton uyuşturucu yarım milyon hap ele geçirildi" desc="İstanbul’da son 1 ayda 10 ayrı ilçede polis ekiplerince düzenlenen operasyonlar ve kent genelindeki denetimlerde, 455 kilo 319 gram uyuşturucu madde ve 494 bin adet narkotik hap ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 454’i tutuklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/14/iecrop/uyusturucu_16_9_1663145268.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/istanbulda-1-ayda-yarim-ton-uyusturucu-yarim-milyon-hap-ele-gecirildi-7363119/"]