Yangın, saat 03.30 sıralarında Çakmak Mahallesi Selvi Caddesi üzerinde bulunan apartmanın kapalı otoparkında çıktı.

Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen nedenle park halindeki otomobilde başlayan alevler, kısa sürede büyüyerek biri polis otosu olmak üzere 5 araca sıçradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.



İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, 3 araç kullanılamaz hale geldi, 3 araç da ise hasar oluştu. Polis yangınla ilgili inceleme başlattı. (DHA)

[old_news_related_template title="Yediemin otoparkına çekilen otomobilini kontrole gitti, gördüğü manzarayla şaşkına döndü" desc="Ankara'da Atakan Küçük'ün 1995 model otomobili, kefil olduğu arkadaşından kalan borç nedeniyle 2018'de yediemin otoparkına çekildi. Borcunu kapatmaya karar veren Küçük, otomobilini kontrol etmek için otoparka gittiğinde birçok parçasının söküldüğünü ve hurdaya döndüğünü gördü. Küçük, otopark hakkında şikayette bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/25/iecrop/yediemin_16_9_1661426157.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/yediemin-otoparkina-cekilen-otomobilini-kontrole-gitti-gordugu-manzarayla-saskina-dondu-7328285/"]