Pendik Kaynarca Mahallesi'nde  2 Ağustos'ta saat 23.00 sıralarında Serdar Akkuş (32) otomobili ile ilerlerken iddiaya göre H.E.'nin ayağını ezdi. Durumu fark etmeyen Serdar Akkuş, H.E.'nin küfür etmesi üzerine otomobilinden inerek geri geldi. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Serdar Akkuş, boğazından bıçaklanarak yaralandı.

Yaralı halde börekçiye sığınan Serdar Akkuş, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Akkuş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerinden kaçan H.E.  ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İfadesi alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece  "Kasten Öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.



“ANADAN, BABADAN, NİŞANLIDAN AYIRDI”

Öldürülen Serdar Akkuş'un akrabası Mustafa Ekşi, “Acımız büyük. Benim teyzemin oğlu. Otuz beş yaşında bir fidan. Bir hiç uğruna boynuna atıldı bir bıçak. Hiç uğruna öldürüldü. Yolda yürürken arabasına tekme atıyorlar. Bali mi çekmiş, madde mi kullanmış, neyse. Sanki eskiden bir düşmanlığı var gibi kasten boynunun şah damarına bıçağı çekerek öldürmesine tahammül edemiyoruz. Yaklaşık bir senedir nişanlıydı. Bir ay sonra da evliliği, düğünü vardı. Ama bu talihsiz ölüm diyelim, geldi onu buldu. Anadan ayırdı, babadan ayırdı, nişanlıdan ayırdı. Bizlerden ayırdı” dedi.

Kavganın yaşandığı ilk anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Serdar Akkuş'un otomobili ile geçtikten sonra yaya olarak geri geldiği ve H.E ile kavga ettiği anlar yer alırken, bir süre sonra kameranın açısından çıktıkları görüldü.

[old_news_related_template title="İstanbul'da gasp dehşeti! Sürücü direnince 'kafasına sık' diye bağırdılar" desc="İstanbul Büyükçekmece'de, Ayhan Bahçekapılı'nın lüks otomobilini park etmesini bekleyen 3 kişi, silah zoruyla aracı gasbetti. Bahçekapalı'nın direnmesi üzerine şüphelilerden biri, 'Sıkın kafasına' diyerek bağırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/05/iecrop/gasp_16_9_1659687262.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/istanbulda-gasp-dehseti-surucu-direnince-kafasina-sik-diye-bagirdilar-7289821/"]