Kars’ta kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. kar ve tipinin etkili olduğu Kars-Digor-Iğdır karayolu Kars çıkışında bulunan trafik noktasında trafik ekipleri araçların yolu kullanmasına izin vermiyor. Yaklaşık 5 saattir kontrol noktasında bekleyen sürücüler, yolun biran evvel ulaşıma açılmasını bekliyor.



Tipinin etkili olduğu Kars-Digor-Iğdır Karayolu’nda Karayolları ekipleri yolun biran evvel trafiğe açılması için yoğun çaba sarf ediyor. Trafik kontrol noktasında bekleyen araçların bazıları ise Kars’a geri dönüyor.

Kars’ta özellikle yüksek kesimlerde kar yağışı ve tipi etkisini sürdürüyor. İHA

[old_news_related_template title="Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza: İstanbul istikameti kapandı" desc="TEM Otoyolu Bolu Dağı tünel içinde çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi. Tünel, İstanbul istikametine kapatılırken, çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/19/iecrop/detay-kopya-8_16_9_1647693792.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/bolu-dagi-tunelinde-zincirleme-kaza-istanbul-istikameti-kapandi-7021425/"]