Düzce’de geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağışlar sonrası meydana gelen selde, mahsur kalan bir kişiyi kurtarmak için yola çıkan ancak üstünden geçtiği köprünün yıkılması ile Asar Deresine düşerek kaybolan Okan Bayrak’ın aranmasına 5'inci gününde de devam ediliyor.

Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerinin yanı sıra arama çalışmalarına Düzce belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Su Altı Arama Kurtarma dalgıçları, AFAD, DAKE ile STK’ların arama kurtarma ekipleri de katılıyor. Ekipler, Okan Bayrak’ın suya düştüğü Asar Deresi boyunca arama çalışması yaparken, çalışmalar Melen Çayı’na da uzandı. Bölge 5 sektöre ayrıldı. Her arama Kurtarma ekibinin bir sektörde arama yaptığı çalışmalar, hafta sonunda da devam etti.

VALİ ATAY ÇALIŞMALARI İNCELEDİ 

Vali Cevdet Atay, hafta sonu yapılan arama çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerini bulunduğu Doğanlı Köprüsü mevkiine gelen Vali Cevdet Atay, Jandarma Komutanı Albay Naci Akkaş, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ile birlikte yetkililerden bilgi aldı. Bölgeye gelen Vali Atay ve beraberindekiler çalışmalar hakkında bilgiler aldı. (İHA)

[old_news_related_template title="Kayıp kepçe operatörü karada ve derede aranıyor" desc="Düzce’de kapıldığı sel sularında kaybolan kayıp kepçe operatörü için 3. Günde çalışmalar hem dere kenarından hem de dere içinden devam ediyor. Çalışmaları 300 kişilik ekip yürütülüyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/30/iecrop/kepce_16_9_1656579333.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/kayip-kepce-operatoru-karada-ve-derede-araniyor-7223199/"]