Kaza, İstanbul Yeni Havalimanı Yolu Kağıthane istikametinde gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi.

Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen  taksi, İhsaniye mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Taksi bu sırada aynı yönde giden 2 motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletlerde bulunan 3 kişi, yola savrularak yaralandı.

Taksi şoförü ise kazayı yara almadan atlattı. Yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı.



TÜRK BAYRAĞINI GÖREN JANDARMADAN DUYGULANDIRAN MÜDAHALE

Jandarma trafik ekipleri de ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda önlem aldı. Olay yerindeki jandarma trafik ekipleri, motosiklette bulunan Türk Bayrağını görünce bulunduğu yerden alarak öptü.

Bayrağı katlayan jandarma, ekip aracına götürerek muhafaza altına aldı. Kazaya karışan taksi ile motosikletler çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.  Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı. (DHA)

[old_news_related_template title="Jandarmadan esrar, hırsızlık, kaçak sigara, içki ve silah operasyonu" desc="Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Kozan, Karataş, Ceyhan, Seyhan ve Sarıçam ilçelerinde yaptığı denetimlerde toplam 588 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Kenevir eken 8 kişi gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/27/iecrop/52d3f5f8-4f52-40fb-9c23-d3cf760e68df_16_9_1653637796.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/jandarmadan-esrar-hirsizlik-kacak-sigara-icki-ve-silah-operasyonu-7158977/"]