Fatih Kumkapı'da 6 Eylül Salı günü yolda yürüyen yabancı uyruklu A.K. ile çekçek arabalı bir kişi çarpıştı. A.K., bu kişiye 'Neden bana çarpıyorsun' diyerek tepki gösterince, ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmayı gören başka bir kişi A.K.'nin üzerine yürüyerek, saldırmaya çalıştı.

A.K., kendisine tepki gösterip üzerine yürüyen kişiye belindeki silahı çıkartıp doğrulttu. Çevredekiler araya girerek tarafları sakinleştirdi.

Yaşanan olay bir iş yeri kamerasına yansıdı. Görüntüler sosyal medyada da yayınlanınca Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri inceleme başlattı. Ekipler, A.K.'yi gözaltına alarak geri gönderilmesi için işlem başlattı. (DHA)

[old_news_related_template title="Dükkan devri kavgasında silahlar patladı: 7 kişi yaralandı" desc="İstanbul Fatih'te, iddiaya göre bir iş yerinin devri nedeniyle aralarında husumet bulunan taraflar arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 7 kişi yaralanırken, tarafların birbirine saldırdığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/13/iecrop/dukkan_16_9_1663055456.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/dukkan-devri-kavgasinda-silahlar-patladi-7-kisi-yaralandi-7361131/"]