Olay, öğle saatlerinde Bozkır Baraj Gölü'nde meydana geldi. İstanbul'da oturan Mustafa Arslan, tatil için geldiği memleketinde serinlemek için Bozkır Baraj Gölü'ne girdi.

CANSIZ BEDENİ ÇIKARILDI

Arslan, bir süre sonra suya batarak gözden kayboldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve itfaiyenin su altı arama- kurtarma ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen dalgıçlar, yaptıkları çalışma sonucunda Arslan'ın cansız bedenine ulaştı.

Sudan çıkarılan Arslan'ın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Bozkır Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor. (DHA)

[old_news_related_template title="Ülkenin dört bir yanından acı haberler geldi! Birçoğu daha çocuktu..." desc="Sıcaklıkların artmasına bir de bayram tatili eklenince vatandaşlar sahil, göl ve nehir kıyılarına akın etti. Serinlemek için suya giren birçok vatandaş ya hayatını kaybetti ya da ölümden döndü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/12/iecrop/bogulma2_16_9_1657650463.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/ulkenin-dort-bir-yanindan-aci-haberler-geldi-bircogu-daha-cocuktu-7245717/"]