Esenyurt Battalgazi Mahallesi’nde bir çocuk, geçtiğimiz gün aksam saatlerinde sokakta bulunan araçların subap kapaklarını çaldı. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine yakalanan çocuk, mahalleliler tarafından dövüldü.

Olayın ardından evine giden çocuk, durumu babasına anlatınca ortalık karıştı. Sokağa çıkan öfkeli baba, dakikalar boyunca küfür ve tehditler savurarak bağırdı. Daha sonrasında durumu öfkelenen diğer ailelerin de sokağa çıkmasıyla ortalık savaş alanına döndü.

Onlarca kişi sokak ortasında birbirlerine saldırırken, küçük çocuk kavganın ortasında kaldı. Mahallelinin müdahale ettiği olay güçlükle son bulurken, arbedenin ortasında kalan çocuk babasının kucağında evine döndü. Yaşanan o anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. (İHA)

[old_news_related_template title="Çocukların kavgasına aileler karıştı: 2'si ağır 6 yaralı" desc="Adana'da aynı sokakta oturan komşu iki ailenin çocukları arasında çıkan kavgaya büyüklerin de karışmasıyla silahlı çatışma çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/06/iecrop/cocuklarin-tartismasi-buyuklerin-karismasiyla-silahli-kavgaya-dondu-6-yarali_7522_dhaphoto4_16_9_1657087828.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/cocuklarin-kavgasina-aileler-karisti-2si-agir-6-yarali-7234179/"]